Pukulan rong bolongan 880

Katrangan singkat:


  • Nomer Model: 880
  • Jinis: Pukulan rong bolongan
  • Bahan: Logam & Plastik
  • Jarak Lubang: 80mm
  • Kapasitas Lembar: 40 lembar
  • Ukuran: 11.6x8.1x16.3cm
  • Jeneng: Huachi
  • Papan Asal: Zhejiang, China
  • Werna: Ireng
  • Daya: Manual
  • Diameteripun: 5,5mm
  • Ambane Tenggorokan: 12mm
  • Bobot Bruto: 21.8kgs
  • Ukuran Karton: 50.5x26x37cm
  • Packing: 1PC ing kothak warna, 12PCS ing tas Shrinkage, 36PCS ing karton
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan