Babagan Kita

_S7A0919

Ningbo Dashuo Stationery Co., Ltd.didegaké ing 2017, dununge ing Qiantong Town, Ninghai County, Ningbo City, China sisih wétan. Dununge cedhak karo Pelabuhan Ningbo Beilun lan Bandara Internasional Ningbo Lishe kanthi transportasi sing trep. Iki minangka kantor profesional lan pabrik pasokan sekolah sing nggabungake riset lan pangembangan, produksi, penjualan lan layanan. Perusahaan iki utamane melu pangembangan lan produksi stapler, mesin doyo, pengangkat kuku, mesin pemotong pena otomatis lan seri produk liyane.

Wiwit didegaké ing 2017, perusahaan kasebut mesthi nganut filosofi produksi lan manajemen "inovasi independen lan ngupayakake keunggulan". Nganti saiki, wis entuk luwih saka 30 paten ing bidang teknologi. Ketaatan konsisten perusahaan karo prinsip layanan "pelanggan dhisik, reputasi dhisik, kualitas dhisik", ngupayakake nyedhiyakake produk sing paling larang regane, produk diekspor menyang Amerika Serikat, Jepang, Eropa, Timur Tengah, Asia kidul, luwih saka 60 negara lan wilayah, luwih saka 30 provinsi lan kutha ing China duwe jaringan pemasaran alat tulis merek "HUACHI", lan entuk pangenalan pasar domestik lan manca.

Wilayah pabrik sing ana saiki 15000 meter persegi, luwih saka 300 karyawan, kanthi peralatan produksi canggih lan tim teknis lan tim r & D wiwit didegake perusahaan, wis entuk akeh penghargaan. Kita setya dadi pabrikan kantor lan perlengkapan sekolah sing paling profesional, lan dadi kantor pusat lan pemasok perlengkapan sekolah lan panyedhiya layanan merek.

+ Paten
Meter kothak
karyawan