Pukulan rong bolongan 700

Katrangan singkat:


  • Nomer Model: 700
  • Jinis: Pukulan rong bolongan
  • Bahan: Logam & Plastik
  • Jarak Lubang: 80mm
  • Kapasitas Lembar: 40 lembar
  • Ukuran: 13x7.2x14.7cm
  • Jeneng: Huachi
  • Papan Asal: Zhejiang, China
  • Werna: Biru, Ireng
  • Daya: Manual
  • Diameteripun: 5,5mm
  • Ambane Tenggorokan: 12mm
  • Bobot Bruto: 20.4kgs
  • Ukuran Karton: 47.5x28.5x33.5cm
  • Packing: 1 PC ing kothak warna, 6PCS ing tas Shrinkage, 24PCS ing karton
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan