Pukulan rong bolongan 720

Katrangan singkat:


  • Nomer Model: 720
  • Jinis: Pukulan rong bolongan
  • Bahan: Logam & Plastik
  • Jarak Lubang: 80mm
  • Kapasitas Lembar: 10 lembar
  • Ukuran: 8.9x4.9x12.3cm
  • Jeneng: Huachi
  • Papan Asal: Zhejiang, China
  • Werna: Biru, Perak
  • Daya: Manual
  • Diameteripun: 5,5mm
  • Ambane Tenggorokan: 12mm
  • Bobot Bruto: 21.5kgs
  • Ukuran Karton: 57.9x31.9x29cm
  • Packing: 1 PC ing kothak warna, 12PCS ing tas Shrinkage, 72PCS ing karton
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    2 1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan