Pukulan kalih bolongan 321

Katrangan singkat:


  • Nomer Model: 321
  • Jinis: Pukulan rong bolongan
  • Bahan: Logam & Plastik
  • Jarak Lubang: 80mm
  • Kapasitas Lembar: 20 lembar
  • Ukuran: 10.8x5.3x12.2cm
  • Jeneng: Huachi
  • Papan Asal: Zhejiang, China
  • Werna: Biru, Grey
  • Daya: Manual
  • Diameteripun: 5,5mm
  • Ambane Tenggorokan: 12mm
  • Bobot Bruto: 24.2kgs
  • Ukuran Karton: 55.3x33.3x25.9cm
  • Packing: 1PC ing kothak warna, 12PCS ing tas Shrinkage, 60PCS ing karton
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan