Kita kebak kapercayan ing industri alat tulis mbesuk

Ing pungkasan Pameran Alat Tulis Internasional ing China kaping 17 (Pameran Alat Tulis Ningbo) ing wulan Juli taun iki, kita weruh minangka pameran alat tulis skala gedhe pisanan ing donya wiwit wabah epidemi kasebut, data saka macem-macem pameran isih tekan dhuwur anyar. Ing wektu sing padha, acara kasebut ngilangi wates wektu lan ruang, lan perusahaan asing ing sawetara panggonan ing saindenging jagad ora ninggalake omah "awan" kanggo negosiasi karo para peserta pameran. Ayo diisi karo informasi babagan pangembangan industri alat tulis mbesuk.

Nalika festival alat tulis tahunan diwiwiti maneh sawise epidemi kasebut, pameran kasebut entuk rekor skala dhuwur lan nggawe rekor anyar kanggo industri alat tulis ing wilayah Asia-Pasifik. Ing total 35.000 meter persegi limang aula pameran, total 1107 perusahaan sing melu pameran kasebut, nyipta 1.728 kios, 19.448 pengunjung.

Pameran utamane teka saka 18 provinsi lan kutha kalebu Zhejiang, Guangdong, Jiangsu, Shanghai, Shandong lan Anhui, lan perusahaan saka Wenzhou, Duan, Jinhua lan limang wilayah utama produksi alat tulis ing provinsi Zhejiang melu pameran. Perusahaan Ningbo nyumbang 21% saka total. Ing wilayah ciri khas produksi yiwu, Qingyuan, Tonglu, Ninghai lan pamrentah liyane, pamrentah lokal kudu mandhegani ngatur lan mobilisasi perusahaan-perusahaan ing wilayah kasebut sing duwe wewenang kanggo melu pameran ing klompok.

Pameran nggawa puluhan ewu produk anyar, nutupi kantor desktop, alat tulis, perlengkapan seni, perlengkapan siswa, perlengkapan kantor, hadiah, produksi alat tulis lan peralatan pangolahan lan komponen, kalebu kabeh kategori industri alat tulis lan rantai industri hulu lan hilir.

Amarga pengaruh epidemi kasebut, umume area alat tulis utama melu bebarengan pameran kasebut. Ing pameran alat tulis ningbo iki, saliyane klompok saka Ninghai, Cixi, Wenzhou, Yiwu, Fenshui lan Wuyi, Biro Perdagangan Qingyuan lan Asosiasi Industri Pensil Qingyuan ngatur 25 perusahaan kunci kayata Hongxing, Jiuling, Meimei lan Qianyi kanggo melu pameran kaping pisanan. Kutha Tonglu Fenshui, sing dikenal minangka "kampung halaman saka nggawe pena Tiongkok", perusahaan pena hadiah ukuran gedhe "Tiantuan" uga tampil ing pameran alat tulis iki, kanggo ngirim target merek "ayo pen kapita ing jagad".

Industri pameran alat tulis Ningbo uga sing pertama ing "awan". Aula pameran alun-alun wis digawe ing museum kanggo nggawe match match pengadaan online kanthi nyata. Akeh peserta pameran kumpul ing méga, lan sawetara peserta golek cara anyar kanthi "siaran langsung" lan "awan kanthi barang". Pusat pameran Ningbo Stationery wis nyiyapake lini jaringan khusus lan ruang konferensi video Zoom kanggo mujudake komunikasi pasuryan antarane para pembeli jaban rangkah lan perusahaan domestik. Data sing diklumpukake saiki nuduhake manawa 239 pembeli ing luar negeri saka 44 negara lan wilayah ing saindenging jagad bakal nindakake docking video karo pemasok sing melu ing taun 2007.


Wektu kiriman: Nov-16-2020