Pameran Komoditas Kecil Internasional Yiwu Internasional kaping 26

Wiwit tanggal 21 nganti 25 Oktober, Ekspo Komoditas Internasional (Standar) China Yiwu kaping 26 (sabanjure diarani "Yiwu Fair") bakal dianakake ing Pusat Ekspo Internasional Yiwu. Didirikan ing 1995, Yiwu Fair minangka salah sawijining telung pameran komoditas ekspor utama sing dianakake dening Menteri Perdagangan. Iki uga pameran barang-barang konsumen saben dina paling gedhe, paling berpengaruh lan efektif ing China lan pameran bertema standar internasional pertama ing China.

Pameran Yiwu taun iki dianakake kanthi sepuluh tumindak "limang atus milyar lan limang atus milyar" kanggo persetujuan Zona Perdagangan bebas, peluncuran sirkulasi dobel lan pangembangan perdagangan jasa ing Yiwu. Iki minangka pameran perdagangan internasional skala besar pisanan sing nggabungake kegiatan offline lan offline ing kahanan normal pencegahan epidemi lan kontrol ing China taun iki. Miturut Menteri Perdagangan, Dewan China kanggo Promosi Perdagangan Internasional, panitia manajemen standarisasi nasional, pamrentah rakyat provinsi zhejiang, federasi industri ringan China, federasi bisnis China, 3400 stan standar internasional lan pameran kalebu perangkat keras, mesin mekanik lan listrik , peralatan elektronik, kebutuhan sehari-hari, aksesoris kerajinan tangan, kantor budaya, dolanan, olah raga lan perlengkapan hiburan ruangan, jarum tekstil, kemasan hadiah sepuluh industri utama, nyiyapake paviliun tema standar (pameran standar standar nasional nasional, "tandha tembung" zhejiang tema pabrikan pameran tema pameran, dandanan kecantikan mode) lan galeri fitur sing gegandhengan. Nalika semana, kanthi premis pencegahan lan kontrol epidemi, Yiwu Fair bakal narik luwih saka 50.000 pedagang profesional kanggo melu pameran lan tuku.

Chinagoods kanthi online. Minangka situs web resmi Pasar Yiwu, platform "Kota Komoditas Yiwu" (www.chinagoods.com) bakal resmi diluncurake tanggal 21 Oktober, yaiku dina pembukaan Yiwu Fair. Sumber daya toko entitas Chinagoods 7.5, sing gumantung karo rantai industri jasa pasar yiwu hulu 200 mikro, perusahaan cilik lan menengah, minangka integrasi data perdagangan minangka drive inti, docking supply and demand kalorone ing desain produksi, pameran, manajemen pasar, logistik, pergudangan, panjaluk kredit finansial, duwe komitmen kanggo nyadari alokasi sumber daya pasar sing efektif, akurat, nggawe nyata, terbuka, gabungan saka platform layanan integral perdagangan digital, lan bisa ngubungake fungsi layanan online pameran kanthi efektif.

Yiwu Fair taun iki bakal terus nambah karakteristik "standar", nyipta paviliun tema standar, luwih saka 1.500 kios, sing nutupi kabeh 10 industri, tingkat pencahayaan luwih saka 50%. Sajrone pameran kasebut, uga bakal dianakake kegiyatan sing gegandhengan karo standar, kalebu Konferensi Standardisasi Internasional (Internasional) kaping telu kanggo perusahaan cilik lan menengah lan Konferensi Inovasi Regulasi lan Pengembangan Layanan Kosmetik, upacara pambukaan "sepuluh ewu Pelatihan Wong "kanggo perusahaan, konferensi pers standar nasional, lan upacara peluncuran promosi" logo Produk ".

Bakal dianakake sajrone pameran, nanging uga pasar kaping 7 ing sanjabane propinsi, provinsi zhejiang ccpit, pengadaan pola barang pasar barang anyar Zhejiang saka simposium ide "binar" anyar, "ing" China (yiwu) inovasi komoditas jagad nggawe konferensi internasional , 2020 kompetisi ketiga kreatif internasional komoditas cilik "kota komoditas China", kompetisi ritel barang dagangan umume yiwu ing taun 2020, mili puncak listrik docking, 2020 puluhan listrik langsung wujud pirang-pirang kegiatan lengkap kayata kompetisi inovasi bisnis, saengga luwih penting eksposisi sing digoleki maju lan unggul, ningkatake asil perdagangan lan ekonomi sing adil.


Wektu kiriman: Nov-16-2020