Pameran Alat Tulis Internasional Ninghai 2020 / Pameran Industri Alat Tulis Internasional China (Ninghai) Ke-9

Basis produksi alat tulis Ninghai ing China, wilayah demonstrasi merek alat tulis Cina, basis ekspor alat tulis China, basis merek alat tulis ing provinsi zhejiang, basis produksi alat tulis ningbo, luwih saka 500 perusahaan manufaktur alat tulis, alat tulis, nilai output tahunan luwih saka 20 milyar yuan karo alat tulis ninghai popularitas saya tambah saya dhuwur, efek akumulasi katon mboko sithik, dhasar nyampurnakake konstruksi organisasi alat tulis, dibentuk kanthi inti lingkaran alat tulis ninghai ningbo. China (Ninghai) International Stationery Expo 2019 wis sukses banget ing Ninghai, kanthi luwih saka 300 pabrikan alat tulis domestik sing melu lan 16.000 pedagang domestik lan asing saka luwih saka 20 negara sing arep tuku alat tulis. China Ninghai Stationery Industry Expo 2020 bakal njupuk basis pabrikan minangka latar mburi kanggo nyedhiyakake platform kanggo kerja sama, perdagangan lan ijol-ijolan kanggo para pembeli lan pemasok saka saindenging jagad. Kita bakal ngarepake riko maneh!

Alamat: Pusat Pameran lan Pameran Internasional Ninghai, No. 299 Jinshui Road, Ninghai, Ningbo, Zhejiang

Nomer kita: A18


Wektu kiriman: Nov-16-2020